Lähiseutumatkailua – Högsåra ja Rumpan Bar

Keskiviikkona 10.6. s/y Julia II lastattiin Lyytin johtoryhmällä. Seitsemänhenkinen ryhmämme suuntasi offsitelle, eli kolmen kuukauden välein toistuvalle päivän – kahden mittaiselle työsessiolle. Poikkeuksellista hetkessä oli se, että emme olleet olleet tällä porukalla vielä koskaan kaikki samassa paikassa samaan aikaan. Myyntijohtajamme Tuomas liittyi tiimiin koronan jo alettua, joten olimme tuijotelleet toisiamme lähinnä ruudun välityksellä.

Luvassa oli töitä ja purjehdusta sekä vähän sporttia. Jorymme sai nauttia parhaasta, mitä saaristopurjehdus voi tarjota: auringosta, tasaisesta ja kohtalaisen voimakkaasta tuulesta sekä lämmöstä.

Virsarin ainoa huono puoli oli se, että se blokkasi auringon.

Laskettelimme Airistolta kohti Högsåraa mukavaa kahdeksan solmun vauhtia myötäisessä tai sivumyötäisessä. Saavuimme Rumpaniin paljon aikataulua edellä ja parkkeerasimme tyhjään laituriin kylkiparkkiin. Muita veneitä saapui seuraksemme tasan kaksi, joten ruuhkaa ei ollut.

Rumpanin väki avasi baarin meitä varten ja nautimme kesän ensimmäset mojitot terassilla. Samaan aikaan läppärit lauloivat, mutta pakko myöntää: töitä oli ilo tehdä näissä maisemissa.

Saaren vakioasukas tuli tervehtimään.
Rumpanin ”bulevardi”

Illalla pääsimme Rumpanin kuuluisaan rantasaunaan ja illan päätti saaristolaispöytä veneemme sitloodassa.

Menimme kiltisti ja ajoissa nukkumaan, sillä aamulla oli treenin vuoro. Aamulenkki ja kuntopiiri rannalla potkaisi päivän käyntiin ja antoi energiaa.

Lounaan jälkeen oli aika suunnata kohti kotia. Kryssimme koko matkan, mutta käytännössä suurimman osan yhdellä halssilla. Vauhtia riitti taas reilusti yli seitsemän solmun.

Veneen ensikertalaisia hemmoteltiin todella – toki myös meitä muita. Lisää tätä!

Pete

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s