Perjantaikokin blogi

Turkulainen yrittäjä, jonka luonne on Italiasta ja sydän Sveitsissä. Asiaa ruoasta, bisneksestä, urheilusta ja perheestä. Ja niiden vierestä.

Valikko

Siirry sisältöön
  • Etusivu
  • Kirjoittaja
  • Kuvat
  • Videot
  • Das Projekt: Schweiz
    • Au Pairin ottaminen Sveitsiin
    • Muutoauton vienti Suomeen Sveitsistä
    • Muuttoauton tuonti Sveitsiin

Kuvat

Kuviani löytyy mm. Flickristä

Kuvia Flickr-palvelussa

perjantaikokki_ylä

 

 

 

 

Jaa, pliis!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • Sähköpostitse

Tykkää tästä:

Tykkää Lataa...

Etsi mitä tahansa

Follow Perjantaikokin blogi on WordPress.com

Seuraa blogia Facebookissa!

Seuraa blogia Facebookissa!

Uusimmat artikkelit

  • Sähköautolla Turusta Utsjoelle helmikuussa. Totta vai tarua?
  • Purjehdus 2020, päivä 35 ja viimeinen päivä 36. Ahvensaaren kaivos, Nauvo ja Airisto
  • Purjehdus 2020, päivät 33-34. Kettumaa ja Peterzens (Kustavi)
  • Purjehdus 2020, päivät 30-32: Nötö, Bodö ja Rumpan Bar
  • Esittelyssä laivakoiramme Miisa

Seuraa Twitterissä

Minun twiitit

Muut omat blogit

Lasteni suusta - totuuksien blogi

Yritykseni Lyytin blogi

Seuraa blogia RSS-syötteenä

RSS Feed RSS - Artikkelit

RSS Feed RSS - Kommentit

Suosituimmat artikkelit & sivut

  • Kookoksen ja curryn makuinen kalkkunakeitto
    Kookoksen ja curryn makuinen kalkkunakeitto
  • Savulammaspasta - Kesä ruokaillen
    Savulammaspasta - Kesä ruokaillen
  • Sushi-resepti
    Sushi-resepti
  • Kylmäsavulohella aateloitu kuharulla katkarapu-kermakastikkeessa - Niin syöt kuin elät
    Kylmäsavulohella aateloitu kuharulla katkarapu-kermakastikkeessa - Niin syöt kuin elät
  • Italian ihme - Kermassa muhinutta kanaa ja fenkolia
    Italian ihme - Kermassa muhinutta kanaa ja fenkolia
  • Saarison rengastie polkupyörällä – kesällä ja marraskuussa
    Saarison rengastie polkupyörällä – kesällä ja marraskuussa
  • Parsaa, paistettua haukea ja hollandaise-kastiketta
    Parsaa, paistettua haukea ja hollandaise-kastiketta
  • Kirkas madekeitto - Uutta kesää tekemässä
    Kirkas madekeitto - Uutta kesää tekemässä
  • Maijan maailmanparas sienikeitto
    Maijan maailmanparas sienikeitto
  • Purjehdus, päivä #16, Österskär
    Purjehdus, päivä #16, Österskär

Viimeisimmät kommentit

seppo villa: Kälskär – Kreivin saari –…
Petri Hollmén: Pelastetaan kalaympyrä!
Maria Muukkonen: Pelastetaan kalaympyrä!

Avainsanat

adressi antaa palaa aurajuusto avocado bisnes broileri bruschetta chevre coronavirus dijon grillaus hampurilainen hauki Haute Route Herrankukkaro hiihto häät italia joulu jättikatkarapu kalastus kana kantarelli karitsa keittokirja koronavirus kuha kylmasavulohi lammas lapset laskettelu liiketoiminta lohi loma lyyti lyyti-palvelu majoneesi mango marinointi markkinointi matkailu mozzarella myynti Nauvo palvelu parsa pekoni peura poro possu Punajuuri purjehdus Pyöräily risotto ruokakulttuuri saaristo saaristolaisleipä satasyytäollaonnellinen savulohi siika Silakka Stoos Sveitsi triathlon tuorejuusto turku työ ukkopekka Urheilu uudet perunat vaakahuone vaimo varras viini yrittäjä

Arkistot

Pidä blogia WordPress.comissa. tekijä FlareThemes.
Peruuta

 
Ladataan kommentteja...
Kommentti
    ×
    loading Peruuta
    Viestiä ei lähetetty - tarkista sähköpostiosoitteesi!
    Sähköpostivarmistus epäonnistui. Yritä uudelleen.
    Valitettavasti blogisi artikkeleita ei voida jakaa sähköpostin välityksellä.
    %d bloggaajaa tykkää tästä: