Kirjoittaja

Perjantaikokin blogi on elävää elämää lapsiperheen arjesta ja työelämästämme vuodesta 2005 saakka. Vuoteen 2012 saakka blogi oli pitkälti ruokablogi ja sen jälkeen paljon muutakin.

Petri – Perjantaikokki

Toimin yrittäjänä Lyyti Oy -nimisessä yrityksessä, jonka päätuote on Lyyti-palvelu -niminen web-pohjainen tapahtumanhallintatyökalu. Koulutukseltani olen kauppatieteen maisteri ja pitkä työhistoria minulla on matkailu- ja ravintola-alalta Rymättylän Herrankukkarosta ja Höyrylaiva s/s Ukkopekalta. Tässä työssä näin kaikki ravintolaelämän osat, kun aloitin tiskarina ja päätin urani siellä 13 vuotta myöhemmin toimitusjohtajana.

Perjantaikokin blogi on harrastukseni. Se on sosiaalista mediaa, ruokakulttuuria, markkinointia, asiakaspalvelua ja sähköistä liiketoimintaa.

Olen syntynyt vuonna 1979 ja ilokseni meille on vaimoni Maijan kanssa siunaantunut jo kolme lasta.

Nykyään asumme Kaarinassa, mutta takana on vuosi Italiassa ja kolme Sveitsissä.

Petri puhujana

Käyn aktiivisesti puhumassa yrittäjyydestä, asenteesta, SaaS-liiketoiminnasta ja monesta muusta aiheesta. Lisäksi sparraan mm. start up-yrityksiä. Alla on vapaaseen käyttöösi lyhyt bio sekä puhujakuva.

Petri Hollmén

Petri Hollmén on turkulainen kasvuyrittäjä, joka 13 vuoden matkailu-uran jälkeen perusti Lyytin saatuaan 2000 ilmoittautumissähköpostia omaan postilaatikkoonsa päivässä. Lyyti on kasvanut 35 hengen organisaatioksi mahdollistaen 55 000 tapahtuman ja miljoonien ilmoittautumisten hallinnan ympäri maailmaa. Lyyti on noteerattu Deloitte Tech Fast EMEA TOP 500 sekä Inc. 5000 -listoilla kasvuvauhtinsa ansiosta vuonna 2016. Lyytillä on toimistot Turussa, Helsingissä, Tukholmassa ja Pariisissa.
Ja (suunnilleen sama) englanniksi:

Petri Hollmén is a Turku-based growth entrepreneur. After 13 years in tourism business he faced a work related problem as he received 2000 registration emails – in one day! Lyyti Oy was born to solve this problem and today it serves over 50 000 events annually and enables millions of registrations. Lyyti has offices in Turku, Helsinki, Stockholm and Paris and employs 35 professionals. Lyyti reached 2016 both Deloitte Tech Fast EMEA TOP 500 and Inc. 5000 -lists

Kuvan voi ladata alkuperäisenä tästä.