Kirjoittaja

Perjantaikokin blogi on elävää elämää lapsiperheen arjesta ja työelämästämme vuodesta 2005 saakka. Vuoteen 2012 saakka blogi oli pitkälti ruokablogi ja sen jälkeen paljon muutakin. Blogi syntyi aikoinaan, kun työskentelin Rymättylän Herrankukkarossa vastaten sen markkinoinnista. Mietin, miten voimme olla aktiivisemmin yhteydessä asiakkaisiimme ja syntyi ”Perjantairesepti” – eli viikoittain ilmestyvä resepti ja blogi.

Vaimoni Maijan kanssa kokkailimme yli 500 reseptiä lukijoille seitsemässä vuodessa. Tästä eteenpäin on blogi keskittynyt lähinnä myyntiin, markkinointiin ja näkemyksiin erilaisista yhteiskunnan ilmiöistä.

Petri – Perjantaikokki

Toimin yrittäjänä Lyyti Oy -nimisessä yrityksessä, jonka päätuote on Lyyti-palvelu -niminen web-pohjainen tapahtumanhallintatyökalu. Lyyti on kasvanut 11 vuodessa jo Pohjois-Euroopan käytetyimmäksi tapahtumanhallintapalveluksi ja sillä tehdäänkin vuosittain yli 75 000 tapahtumaa ympäri maailman. Koulutukseltani olen kauppatieteen maisteri ja pitkä työhistoria minulla on matkailu- ja ravintola-alalta Rymättylän Herrankukkarosta ja Höyrylaiva s/s Ukkopekalta. Tässä työssä näin kaikki ravintola- matkailualan osat, kun aloitin tiskarina ja päätin urani siellä 13 vuotta myöhemmin toimitusjohtajana.

Olen syntynyt vuonna 1979 ja ilokseni meille on vaimoni Maijan kanssa siunaantunut jo kolme lasta. Yhteisiin harrastuksiimme kuuluu purjehdus, laskettelu, hiihto ja triathlonin lajit: uinti, pyöräily ja juoksu.

Olen mukana myös Rukakeskus Oy:n hallituksessa (https://www.ruka.fi/) vuodesta 2015. Siellä yritän tuoda osaamistani digitaalisaation tuomiin mahdollisuuksiin sekä asiakaskokemukseen Rukan ja Pyhän osalta.

Vuodesta 2017 olen ollut mukana sijoittajana ja hallituksessa BirdieTime -nimisessä start-upissa, joka pyrkii mullistamaan Golf-koulutusten myynnin ja varaukset.

vuoden 2018 aikana liityin myös kaarinalaisen Heirolin Advisory Boardiin. Heirol tekee Suomen parasta keittiövälinesarjaa.

Nykyään asumme Kaarinassa, mutta takana on vuosi Italiassa ja kolme Sveitsissä.

Petri puhujana

Käyn aktiivisesti puhumassa yrittäjyydestä, asenteesta, SaaS-liiketoiminnasta ja monesta muusta aiheesta. Lisäksi sparraan mm. start up-yrityksiä. Alla on vapaaseen käyttöösi lyhyt bio sekä puhujakuva.

Petri Hollmén

Petri Hollmén on turkulainen kasvuyrittäjä, joka 13 vuoden matkailu-uran jälkeen perusti Lyytin saatuaan 2000 ilmoittautumissähköpostia omaan postilaatikkoonsa päivässä. Lyyti on kasvanut 40 hengen organisaatioksi mahdollistaen 75 000 tapahtuman ja miljoonien ilmoittautumisten hallinnan ympäri maailmaa. Lyyti on noteerattu Deloitte Tech Fast EMEA TOP 500 sekä Inc. 5000 -listoilla kasvuvauhtinsa ansiosta vuonna 2016. Lyytillä on toimistot Turussa, Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa ja Amsterdamissa.
Petri valittiin vuonna 2018 Evento Awardseissa vuoden 2018 Tapahtuma-alan vaikuttajaksi.
Ja (suunnilleen sama) englanniksi:

Petri Hollmén is a Turku-based growth entrepreneur. After 13 years in tourism business he faced a work related problem as he received 2000 registration emails – in one day! Lyyti Oy was born to solve this problem and today it serves over 70 000 events annually and enables millions of registrations. Lyyti has offices in Turku, Helsinki, Stockholm, Paris and Amsterdam. Lyyti employs around 40 professionals. Lyyti reached 2016 both Deloitte Tech Fast EMEA TOP 500 and Inc. 5000 -lists
Petri was nominated as the most influential person in the event business in Finland, 2018.
Pressikuvat vapaaseen käyttöön

Petri.Hollmèn - Aromi-, Evento- ja Shaker-lehdet _AAF0014