Kesäloma muistoissa

perjantaikokki_ylä

Katso alla oleva teksti kuvina tästä.

Sveitsin helle. Triathlonin tuska ja nautinto. Tamin patsas. Vesisotaa rannalla. Palju. Tarkkuusjalkkis. Uinti meressä. Päiväunet. Aurinko. Sade. Mahonkivanerijollapurjehdus. Donitsin veto Busterin perässä. Haukitikut. Mummin kanssa lossilla. Saunominen keskellä päivää. Lentokone. Savuahvenet. Onkiminen. Kampelaa verkoista. Krapula yllärisynttärien jälkeen. After sailing GT. Laavu. Kesäkurpitsat grillistä. HopLop. Perheen näkeminen. Saaristo. Hiekka varpaiden välissä. Kävely särkällä. Takkatuli. Mökki. Halon hakkuu. Moottorisahan tuoksu. Katkarapuleipä ja Akvavit Tukholman kentällä. Yhdessäolo. Uudet perunat Peussalta. Kado Sushi. Valoisat illat. Bretzelit juna-asemalla. Vesimelonisalaatti. Nukkuminen pitkään. Valvominen myöhään. Avomeriuinti. Märkäpuku. Perunoita pellosta. Ryynärit grillistä. Lohi. Haukitikut. Robinin konsertti. Turun vierasvenesatama. Tintån kuohari. Etätyöt. Laiturilta hyppääminen. Trampoliinilla pomppiminen. Kyy ja punkit. Legojen rakentaminen. Eemelin seikkailut iPadista. Arto Paasilinnan Sotahevonen. Nauvon lautta. Säkylän Pyhäjärvi. Purjehdus. Turku. Suomen Joutsen. Robinin keikka. Itseongitut ahvenet. Bränskärin pullat. L’Escalen etanat. Kuohari sitloodassa. Blanko-Donna-Börs-marathon. Aurajuustopurilainen neljältä aamulla. Airiston pomppulinna. Kissa veneessä. Minigolf. Savulohi. (mainitsinkohan sen jo?). Dufour 410. Virsikirja (purjeet). Tiukka venda. Vaahtopäät. Helsingholmenin sauna ja myrskyaallokko. Valkoinen hevonen. Työkavereiden näkeminen.

Kotiinpaluu. Väsynyt. Onnellinen. Hyvää syyskesän alkua – Perjantaikokki

Katso Gazpachon resepti tästä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kesäloma muistoissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s