Elämäni tehokkain suoramarkkinointikampanja – Grillattua kanaa, kikherne-minttusalaatti

Saa tehdä perässä!

  • Kampanjan kustannukset: pari frangia
  • Työaikaa kului: 30 minuuttia
  • Kampanjan teho: 60% mainoksen saaneista osti
  • Vaikutus liiketoimintaan: varasto myytiin tyhjäksi kymmenessä minuutissa. Itse asiassa myytiin hetki eioota, kunnes nuori yrittäjä keksi ostaa tuotteita takaisin asiakkailta alkuperäistä myyntihintaa kalliimmalla ja myydä edelleen vieläkin kalliimmalla.

Tausta

Tyttäreni Julia on poikkeuksellisen itsenäinen seitsemänvuotias. Hän myös pitää siitä, että hänellä on kukkarossa omaa rahaa ja hän käyttää sitä viisaasti. Edellinen investointikohde oli jäätelöt veljille ja serkuille uima-hallista – epäitsekäs investointi. Ostos tehtiin ylpeänä omalla rahalla.

Hän mietti miten tienaisi lisää omaa rahaa ja päätti käydä poimimassa kukkia. Kukista hän sitoi kauniit kimput. Sitten iskä laitettiin tekemään mainosta PowerPointilla. Julia valvoi tarkasti värit, fontit ja kuvat. Tulostimme mainoksista kuusi lentolehtistä, jotka Julia kävi itse jakamassa postiluukkuihin lähimmille naapureille  ja kahdelle ystävälle aamulla.

Jakovalmis lentolehtinen

Jakovalmis lentolehtinen

Iltapäivällä Julia kertoi, että hänellä on perhosia vatsassa, koska jännittää, kuinka moni tulee ostamaan kukkasia. Erittäin tuttu tunne monelle yrittäjälle.

Vaikka ilma ei suosinut liiketoimintaa (kukkia piti myydä kadulla talomme edessä ja satoi kaatamalla), ei se yrittäjää lannistanut. Koju laitettiin pystyyn ison sateenvarjon alle. Apuriksi värvättiin pikkuveli ja naapurin poika oli hoitanut jatkomarkkinointia soittaen tädilleen, että täällä myydään kohta kukkasia.

Kukkakauppa ja osa asiakkaista

Kukkakauppa ja osa asiakkaista

Lopputulos: Kymmenessä minuutissa kaikki kimput oli myyty (ja isälle myyty myytiin siis kahteen kertaan), yrittäjä oli onnellinen ja marssi tiiminsä kanssa Migrokseen ostamaan kauan himoitun metallisen säilytyslaatikon keräilyhyrrille.

Onnellinen yrittäjä ja tiimi

Onnellinen yrittäjä ja tiimi

Olin ylpeä.

Reseptejä taas pitkästä aikaa!

Olen ollut hieman ”tauolla” bloggaamisesta. Kuvannut kyllä olen, mutta jotenkin homma on aina jäänyt kiireiden alle. Koitetaan taas aktivoitua 🙂

Alkuvuosi on mennyt maailmalle juostessa ja juostessa. Maailmalla olen juossut laittamassa myyntiämme kuntoon Tukholmassa ja Berliinissä. Muuten vain olen juossut selvitäkseni taas maaliin puolikkaalla Ironmanilla, joka on muuten ensi viikon sunnuntaina! Mukava uinti on tiedossa, sillä järvi on 12,5 asteinen tällä hetkellä. Toivottakaa onnea!

Viime viikonloppu kului harvinaislaatuisesti Suomessa, sillä minulle myönnettiin Vuoden Nuori Yrittäjä 2013 / Varsinais-Suomi -titteli. Kemut olivat komeat ja kivaa oli! Mutta nyt ruoan pariin.

Meille tulee kotiin Kochpost (Kokkiposti) joka toinen viikko. Raaka-aineet ja reseptit toimitettuna kotiovelle. Huippupalvelu! Suomesta löytyy myös vastaavat palvelut: Neljän ruoka (http://www.neljanruoka.fi) ja Syö hyvin (http://www.syohyvin.fi). Suosittelen!

Edellisviikolla söimme Kochpostista tällaisen

Grillattua kanaa ja kikherne-minttusalaatti

Kanaa, kikherne-minttusalaattiaAINEKSET

–       4 broilerin rintafileetä
–       15 kirsikkatomaattia
–       1 purkki säilykekikherneitä
–       1 pieni kesäkurpitsa
–       iso kourallinen tuoretta minttua
–       pari valkosipulin kynttä
–       2 rkl voita
–       1 rkl currya
–       oliiviöljyä
–       merisuolaa ja mustapippuria myllystä

VALMISTUS

Pilko tomaatit puoliksi, kesäkurpitsat pitkittäin neljään osaan ja sitten pieniksi paloiksi ja murskaa valkosipulit. Huuhtele, kuivaa ja pilko minttu.

Mausta kanat suolalla ja pippurilla. Grillaa kypsiksi ja anna vetäytyä hetki.

Paista valkosipuleita hetki pannulla öljyssä. Lisää kesäkurpitsat ja paista pari minuuttia. Lisää tomaatit. Valuta kikherneet ja lisää pannulle. Lisää voi ja curry. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi minttu ja tarjoa heti kanojen kanssa.

Lämmin ja silti raikas salaatti.

Herkullista viikonloppua!

2 kommenttia artikkeliin ”Elämäni tehokkain suoramarkkinointikampanja – Grillattua kanaa, kikherne-minttusalaatti

  1. Pääkaupunkiseudulta löytyy myös tällainen http://www.keittiokaveri.fi/. Olen kokeillut pari kertaa ja raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja mielenkiintoisia. Usein luomua ja mukana erikoisempia aineksia, kuten suomalaista peuranlihaa. 5 päivän ruokakassi neljälle maksaa 90 euroa. Vähän tuntuu korkeahkolta hinta, mutta kyllähän se ruoka maksaa. Miten hinnat siellä Sveitsissä?

  2. Moikka, kiitos kommentista. Tuosta en ollut kuullutkaan! Täällä kolme illallista maksaa neljälle 135 frangia / viikko = n. 110€, eli ei kovin halpaa. Tosin ruoka (varsinkin liha, kala ja kana) on tosi kallista täällä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s