Taalintehdas 12.35 – Högsåra 14.10
Högsåra 15.35 -> kohti pohjoista.
Lounas: pesto-pinja-parmesaani -pasta
Reissujemme klasari, helppo, yksinkertainen ja swengaa kuin hirvikärpänen!
Ainekset
– 0,5 kg spagettia
– 1/2 prk pestoa
– 6 rkl pinjansiemeniä
– 0,5 dl oliiviöljyä
– kourallista rucolaa
– merisuolaa
Paahda pinjansiemeniä hetki pannulla. Keitä pasta al dente ja kaada vesi pois. Mausta pasta öljyllä, pestolla ja merisuolalla. Kasaa lautaselle ja koristele kourallisella rucolaa ja pinjansiemenillä.
Täällä paistaa aurinko 🙂 Nokka kohti Åålantia. Huomenna
miehistötäydennys Airistolta ja sitten menoks.
Perjantailaivakokki