Kuhanyytit Aurajuustolla

Jälleen on vuorossa siis reseptikilpailun satoa. Tällä kertaa kokille kävi tekninen moka ja kuva reseptistä jäi saamatta, kun mukaan tuli väärä kamera. Mutta resepti itsessään on niin helppo ja hyvä, että tässä tapauksessa tuhat sanaa kertoo enemmän kuin yksi kuva…

Ette muuten arvaa miksi kokki tällä lailla mokasi! Kokilla oli kunnia eilen, torstaina, opettaa tuoreita tangokuninkaallisia Elina Vettenrantaa ja Marko Lämsää toimimaan tarjoilijoina! Luit kyllä oikein, sillä kuningas ja kuningatar olivat yhden illan palveluksessamme tarjoilijoina, s/s Ukkopekan ”Julkkikset tarjoilee”-hyväntekeväisyysristeilyllä. Sen verran olivat mukavia, että meni kamerat sekaisin ja reseptikuvat ovat vielä keittiön hyllyllä. Kotiin tuli kuvat tangokuninkaallisista höyrylaivalla. No, koska niin kävi, niin resepti olkoon ilman kuvaa, mutta katselkaa kuninkaallisia sen sijaan 🙂

AURAKUHANYYTIT
Suomenmaa on loistavia kotikokkeja täynnä – sen voi päätellä kilpailumme reseptisadosta. Tasokkaita, helppoja ja maistuvia ruokia jokaisessa reseptissä! Tällä viikolla esittelemme Eila Villikarin maukkaat Aurakuhanyytit.

NELJÄLLE HENGELLE TARVITSET:

– 8 pienehköä kuhafilettä
– 1 pala Aurajuustoa
– tilliä
– kevätsipulia
– ruoka- tai oliiviöljyä tai voita

Lisukkeeksi uusia perunoita. Paistamiseen tarvitaan foliota.

VALMISTUS
Leikkaa neljä isoa palaa alumiinifoliota. Lorauta kullekin tilkka öljyä tai nokare voita, jotta kala ei tartu kiinni paistettaessa. Aseta kuhafile foliolle. Laita fileen päälle Aurajuustoa sekä tilli- ja kevätsipulisilppua. Asettele toinen file täytteiden päälle ja paketoi nyytti kiinni.

Paista uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia tai grillissä kunnes ovat kypsiä (kurkkaa välillä nyyttiin!).

Hyvää ruokahalua ja kiitos Eilalle reseptistä. Tämä oli siis toinen kilpailuresepti, joten kaksi vielä tulossa. Hyvää viikonloppua. Kokki valmistautuu kokkailemaan arvovieraille, sillä sunnuntaina saan todellisia VIP-vieraita… Lukekaa lehdistä tai odottakaa ensi reseptiä, jossa voin kertoa, kenelle ruokani maittoivat!

Terveisin

Perjantaikokki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s