Hölskytyskurkut

Tämän parempaa lisuketta kesän aterioille ei löydy. Hölskytyskurkut toimivat niin lihan kuin kalankin lisukkeena – tai vaikka yöruokana tarjottavien hotdogien tai lihapiirakoiden kanssa.

Hölskytyskurkut

Hölskytyskurkut

AINEKSET

– 4 avomaankurkkua
– 5 rkl etikkaa
– 3 rkl vettä
– 3 rkl sokeria
– 1 ½ tl suolaa
– tilliä
– halutessasi kevätsipulia

VALMISTUS

Kuori kurkut ja leikkaa ne siivuiksi. Laita astiaan, johon sinulla on pitävä kansi. Pilko joukkoon reilusti tilliä ja halutessasi myös ohueksi siivutettua sipulia. Kaada sekaan etikka, vesi ja mausteet. Sulje kansi ja hölskytä kunnolla minuutin verran. Tarjoa heti tai anna maustua hetki jääkaapissa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Hölskytyskurkut

  1. Paluuviite: Lomatunnelmissa « Perjantaikokin blogi

Jätä kommentti