Yleensä käytän ahvenet vain voissa pannulla, mutta nyt syntyi ”siitä mitä kaapissa on” varsin maistuva grilliresepti.
AINEKSET
– 4 isoa ahvenfileetä nahattomana – 8 jättikatkaravunpyrstöä – 200g munajuustoa – 2 rkl sweet chili –kastiketta – 4 rkl oliiviöljyä – merisuolaa ja mustapippuria myllystä – 4 varrastikkuaSalaattiin: rapeaa salaattia, retiisejä, vesimelonia, tomaattia, kurkkua, kevätsipulia jne.
VALMISTUS
Leikkaa ahvenfileet pitkittäin puoliksi. Poista samalla pystyruodot. Kuori jättikatkaravut ja poista peräsuoli. Laita ahvenet ja katkaravut astiaan, kaada päälle sweet chili, öljy ja mausteet. Sekoita kevyesti ja anna maustua parikymmentä minuuttia jääkaapissa.
Leikkaa munajuusto reiluiksi paloiksi, jotta ne eivät halkea vartaassa. Pujota vartaaseen vuorotellen katkarapu, rullattu ahvenfileen puolikas ja munajuustoa. Grillaa vartaat kypsiksi ja tarjoa raikkaan salaatin kera
Kiitos Pete! Just mietin, mitä lihatonta ja pippuritonta voiskaan grillata, kun alkaa halloumiin ja vihanneksiin kyllästyä… Kiva ohje jälleen!
Pidähän kiva loma perheen kanssa, olet sen ansainnut! 🙂
Ole hyvä 🙂