10th day in quarantine

I know. It’s going to last long. Although we have only five days to go, I prepare for months in remote working. So, it’s better to get used to it.

Today was a tough day. I work also at the board of Rukakeskus, which operates Ruka and Pyhä, skiing resorts that belong to the largest skiing resorts in Finland. Although we believed that actual skiing would be safe, we decided to be responsible and close the resorts. Decision will have a great impact on all companies in the area and it was not easy to make.

In addition to this, I worked all day preparing my own company for the worst case scenario. Not one of my favourite days at work, I have to admit.

As the day ended, we felt that after nine days in quarantine, we needed some company. We ended up having aperitivos with Petsku and Saija and the after dinner drinks with Ville and Miia. Both on a video call, of course. Both encounters were full of laughter, despite the rough day.

Saija & Petsku online
Pulled pork by my daughter

Enjoy the weekend…

Petri

Yksi kommentti artikkeliin ”10th day in quarantine

  1. Hei Petri, kiitos kaikesta korona bloggauksesta, se on tuonut käsinkosketeltavaa realiteettia ja positiivisuutta meille kaikille. Hienoa että olette selvinneet ilmeisesti lievin oirein koko viruksesta. Mitä neuvoisit nyt suomalaisille joilla on ehkä jotain kröhää, ehkä vähän rinnassa tuntuvaa painoa/klippiä ja jotka haluavat välttää tartuttamasta vanhuksia ja muita joilla on olemassaolevia sairauksia. Minä, kuten ehkä monet muut miettivät että missä kohtaa en enää mieti että tartutan ehkä, vaan lähden vaikka auttamaan vanhuksia selviytymään päivittäin? Onko sulla ajatusta tästä? Toistaiseksi olen eristäytynyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s