Kokkikurssille!

Perjantaikokki @ köket 26.4. klo 16 Turussa

Kiinnostaako, kuinka italialainen risotto oikeasti valmistetaan?

Ystäväni sai minut innostumaan melkein 5 vuoden tauon jälkeen organisoimaan kokkikurssia. Olen innoissani ja ”tämän kevään ainoa livekeikka” järjestetään sunnuntaina 26.4. klo 16.00 alkaen Turussa.

Illan menu on seuraavanlainen:

Itämaista tempurahaukea
***
Minttu-limerisottoa ravunpyrstöjen kera

Ensin opitaan, sitten kokataan ja lopuksi syödään 🙂

Tule kokkailemaan ja herkuttelemaan hyvällä fiiliksellä yksin, kaksin tai porukassa. Ruoka valmistetaan retrohengessä kotitalousluokassa. Lupaan opettaa myös, miten meremme parhaimmistosta, hauesta, fileoidaan ruodotonta, mahtavaa raaka-ainetta.

Kurssimaksu on 58 e / hlö (sis. raaka-aineet). Sitova ilmoittautuminen kurssille viimeistään 21.4.2015 tämän linkin kautta: www.lyyti.in/perjantaikokki_atkoket (linkin kautta myös maksu)

Lisätietoja tapahtumasta saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen atkoket@gmail.com.

Tervetuloa viettämään hauskempaa illallishetkeä!

Huom! Tapahtuma järjestetään, mikäli vähintään 40 innokasta kokkailijaa ilmoittautuu mukaan. Toivottavasti saadaan iso ja mukava tapahtuma aikaiseksi!

2 kommenttia artikkeliin ”Kokkikurssille!

  1. Voi ketkunperä, tähän olisin halunnut osallistua, mutta Levin rinteet kutsuvat vielä tuolloin. Toivottavasti nämä saavat jatkoa! Ja koska kuulun jälkiruuansyöjiin (toki myös lihan- ja kasvissyöjiin), toivottavasti ateria silloin saa myös arvoisensa päätöksen jälkiruuan muodossa. Nim. Dessertarian

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s