#satasyytäollaonnellinen #16 inspiraatio

Lumia Petri_20131226_008

Sen tuntee, kun se iskee. Ilman sitä, on hankalaa luoda mitään uutta. Ja sen vallassa saa paljon aikaiseksi. Siis inspiraation.

Tänään se iski, kun eräs tanskalainen asiakkaamme vinkkasi, että meidän tapahtumanhallintapalvelu sopisi erään kansainvälisen mobiilituotteen kanssa hyvin yhteen. Otimme pikaisen puhelinkonferenssin EventPad -nimisen firman kanssa ja totta: yhdessä voisimme tarjota tapahtumanjärjestäjille aika paljon hienoja juttuja.

Sitten päätin vielä laittaa aluille idean, jota olen kauan pyöritellyt. Lyyti-palvelullamme järjestetään noin 30 000 tapahtumaa tänä vuonna, mutta asiakkaan vastuulla on aina ollut tapahtumasta tiedottaminen. Me, jotka elämme internetissä ja sosiaalisessa mediassa, voisimme auttaa asiakkaitamme saamaan enemmän osallistujia tapahtumiinsa. Niinpä koodarimme Toni teki puolessa tunnissa mahdolliseksi merkata tilaisuuden julkiseksi, me saamme listan näistä tapahtumista ja kerromme niistä asiakkaittemme puolesta Lyytin Twitterissä ja Facebookissa seuraajillemme. Kaikki voittavat: asiakkaat saavat mahdollisesti lisää osallistujia, meidän seuraajat saavat tietoa mielenkiintoisista tapahtumista ja minä pääsen nauttimaan inspiraatiosta. Mahtavaa!

Kannattaa muuten käydä seuraamassa Lyytiä Twitterissä ja Facebookissa. Saat infoa hienoista tapahtumista ja pysyt kärryillä meidän menosta!

Perjantaikokki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s