Perjantaikokki ei ole ehdolla eduskuntaan…

Hollménit ovat menneet sekaisin...

Meinasi mennä Perjantaikokilta aamukahvit väärään kurkkuun, kun sain multimediaviestin kännykkääni. Siinä oli kuva Turkulainen-paikallislehdestä. Lehden mukaan kaarinalainen Perjantaikokki-blogia pitävä toimitusjohtaja Hollmén on ehdolla Kokoomuksen listoilta eduskuntaan.

Korjattakoon tieto tännekin, että olen täysin epäpoliittinen toimija. Hollménit ovat menneet sekaisin, sillä ehdolla eduskuntaan on kaksoisveljeni Kimmo Hollmén. Tätä se teettää, kun vanhemmat antoivat neljälle veljekselle kuudesta ensimmäiseksi ristimänimeksi saman ”Oskar”-nimen. No, armeiijassa saimme toinen toisemme rokotukset, joten tämä sekaannus oli vähemmän kivulias.

Toki oli mairittelevaa, että uutisessa mainittii blogini suosituksi. Kimmokin bloggaa, mutta poliittisemmin täällä.

Läikkynyttä aamukahvia siivoillen,

Perjantaikokki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s