Juureshaude

Juureshaude on oiva lisuke sekä lihalle että kalalle. Ruoka on yksinkertaisen herkullinen ja valmistettavissa vuoden ympäri hyvin säilyvistä juureksista.

Juureshaude

AINEKSET
Tarvitset lanttua, porkkanaa ja sipulia ”krouveina” paloina – kutakin puolisen litraa. Lisäksi tarvitset vain vettä, hunajaa ja suolaa.

VALMISTUS
Laita juurekset ja sipuli kattilaan, lisää vettä kunnes ne peittyvät. Mausta hieman suolalla. Keitä kypsiksi ja lisää hunajaa maun mukaan. Juureshaudetta voi tehdä kerralla enemmän, sillä päivän – parin säilytys viileässä vain parantaa tämän lisukkeen makua.

Herkullisia kokkailuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s