Purjehdus 2020, päivä #15, Korpoström ja Backpocket

Lauantaille luvattiin alkuun myrskyä ja kaatosadetta, niin päätimme viettää kaksi yötä Korppoossa. Myrsky tosin laantui vain kovaksi tuuleksi, mutta vettä tuli kyllä paljon. Tosin siitäkin suurin osa yön ja aamupäivän aikana.

Lauantai oli siis huoltopäivä. Korpoströmissä oli onneksemme pesutuvan uusinta saatu juuri valmiiksi ja pääsimme testaamaan koneita ensimmäisten joukossa. Kolme isoa koneellista tuli puhtaaksi. Kahden viikon pyykit. Tyttäreltämme tuli yksinään kolme kassillista pyykkiä ja keskimmäiseltä pojaltamme kahdet bokserit ja yhdet sukat. Ne pienet erot…

Korpoströmissä on pieni, mutta vähintään kohtalaisesti varusteltu kauppa, josta rahtasimme viisi kassillista ruokaa veneelle. Näillä pitäisi taas viikko pärjätä. Huoltopäivään kuului myös 12 kilometrin vaatteidepesulenkki. Vettä tuli ajoittain kuin paloletkusta ja lenkkivaatteet sekä pestiin että huuhdottiin lenkin aikana. Mutta pakko oli juosta, että sai hyvällä omallatunnolla illalla herkutella.

Olimme jo pitkään kuulleet huhuja ”salatusta aarteesta”, eli Hotel Nestorista ja sen Backpocket-ravintolasta. Onneksemme saimme sinne pöydän lauantaille ja mukaan lähti vielä Maijan vanhemmat sekä sisko perheineen. He olivat läheisellä mökillä pienen ajomatkan päässä.

Ravintola on rakennettu käytännössä kivijalasta asti uusiksi vanhaan talliin. Samassa rakennuksessa toimii pieni, tyylikäs hotelli.

Otimme viiden ruokalajin maistelumenun (tarjolla olisi ollut myös kolmen lajin menu) sekä viinipaketin. Ruoka oli joko hyvää tai erinomaista. Varsinkin myskikurpitsakeitto oli jopa taivaallista! Palvelu oli rentoa, ystävällistä ja ammattimaista. Tätä paikkaa voin todella suositella! Korpoströmistä se on taksimatkan päässä (n. 25 minuuttia), mutta moottoriveneellä pääsee ravintolan laituriin, josta on tosin sieltäkin jonkin verran vielä kävelyä.

– Pete

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s