Näinä hyvinä taloudellisina aikoina…

Onkohan kukaan koskaan pitänyt puhetta, jossa sanotaan, että ajat ovat nyt hyvät. Että kaupanteko on helppoa, kilpailu loistaa poissaolollaan ja asiakkaiden vaatimukset on helppo täyttää. Ja helpommaksi homma vaan käy. 

Ainahan ajat ovat hankalat. ”Näinä vaikeina aikoina…” lienee käytetyin fraasi puheissa ja kirjoituksissa kautta aikain. Ja jos ajat ovat nyt vaikeat, niin hullummaksi homma vaan käy. Kilpailu kiristyy ja asiakkaista tulee joka hetki yhä vaativampia. Helppoa oli ainoastaan joskus menneisyydessä – vaikkapa viisi vuotta sitten, puhumattakaan ajasta 10 vuotta taaksepäin. Tai vaikka kultaisella 80-luvulla. Vielä vuosikin sitten oli kaikki helpompaa. 

Nauti siis tästä päivästä. Tänään on paljon helpompaa kuin huomenna. Ja suorastaan lastenleikkiä kuin vuoden päästä. 

Yksi kommentti artikkeliin ”Näinä hyvinä taloudellisina aikoina…

  1. Paluuviite: Näinä hyvinä taloudellisina aikoina… | SKB Racing Triathlon Team

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s