Herkullista joulua ja maistuvaa vuotta 2010!

Yllätin itse itseni kirjoittamalla viime perjantaina lomailuaikeista. Jäin kiinni itselleni jo viikon puolivälissä miettimästä blogin aihetta ja reseptejä. Kynä kirjoitti lomailmoituksen, jota aivot eivät rekisteröineet. Siksi oli taas torstai-iltana tartuttava toimeen.

Tällä kertaa annan kyllä ammattilaisten hoitaa homman – olen jälleen ulkoistanut tarinankerronnan. Monet laittoivat postia viime perjantain jälkeen, että jäävätkö he nyt vaille jouluruokavinkkejä. No ette jää! Saatte kerralla kahdeksan herkullista reseptiä, jotka tuovat kunnon joulutunnelman.

Reseptit laati Herrankukkaron emäntä Anja ja tarinan kirjoitti Minna Nevalainen Avusta. Voit joko ostaa uusimman Apu-lehden tai klikata alta.

Hyvää joulua! Nyt vaikenen pariksi viikoksi.

Perjantaikokki

Lue tarina ja reseptit Avun nettisivuilta


Mitä syödä uutena vuotena?

Seuraavassa Apu-lehdessä on esittelyssä Perjantaikokin uudenvuoden menu. Tästä en enää muistuta, joten osta joko lehti tai vieraile välipäivinä osoitteessa http://www.apu.fi. Ovat luvanneet laittaa senkin tarinan nettiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s