Perjantaikokki palkittu

Tiedote:

Suomalaisen ruokakulttuurin edistämisohjelma palkitsi Perjantaikokin

Suomalaisen ruokakulttuurin edistämisohjelma valitsee joka kuukausi Kuukauden ruokablogiksi blogin, joka edistää toiminnallaan ruoasta käytävää keskustelua, kerää kiinnostuneita ruoka-aiheiden ympärille ja toimii hyvänmakuisen ruoan puolesta.

Perjantaikokin -blogissa yhdistyy toimivalla tavalla perinteinen reseptiblogi ja ruoka-aiheiden pohdinta. Viikonlopuksi tilattava resepti on tuore ja oivallinen idea, jonka soisi leviävän muuallekin. Blogi tuo myös ansiokkaasti esille ruokaan liittyvää nautintoa ja kertoo mainioita tarinoita pöydän ympäriltä.

Marja Innanen

pääsihteeri
Suomalaisen ruokakulttuurin edistämisohjelma

Ps. Perjantaikokki kiittää tunnustuksesta ja jatkaa samalla linjalla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s