#Viski 42% 47€ plo

Tässäpä teille blogipostaus, jossa on ihan yhtä vähän järkeä kuin aluehallintoviraston toiminnassa. Luettelen alla erilaisia prosenttilukuja sekä hintoja, jotka liittyvät tai voivat olla liittymättä alkoholiksi nimettyyn aineeseen.

4,7%
7€ / 4cl
41%
8,5€ / 4cl
16%
39%
38,5%
11€ / 4 cl
5,2%
3,5%

Osa luvuista lienee näin julkisesti kirjoitettuna laittomia ja osa laillisia. Näin ihmeellinen on maamme Suomi. Yksi A lähti luottoluokituksesta. Siihen liittyen saan A-kirjaimen julkistaa, mutta mitä, jos kirjoittaisinkin A-oluesta. Saisinkohan Avin niskaani? Onko A-kirjaimen laillisuus Avin lyhenteessä muuten varmistettu?

Haluan painottaa, että yksikään yllämainituista luvuista ei liity Olutexpon tarjontaan (ex. Olut & Viski Expo http://olutexpo.fi). Enhän haluaisi ikinä aiheuttaa haittaa tapahtumalle, jonka slogan on ”Juodaan vähemmän, maistellaan enemmän.” Tähänhän ei alkoholilakimme pyri, vaan täysin päinvastaiseen: ” Juodaan ja tuodaan Virosta enemmän, maistellaan vähemmän.”

Ai niin, on se hyvä, ettei sitä Mannerheim-elokuvaa koskaan Suomessa tuotettu. Olisi tullut levityskielto Marskin ryypyn piilomainontana.

Taidan nauttia viskin Avin kunniaksi ja Marskin kunniaksi.

Perjantaikokki

Ps. Jos et tiedä, mistä on kyse: http://www.hs.fi/m/kotimaa/a1412992673442

4 kommenttia artikkeliin ”#Viski 42% 47€ plo

  1. Hyvää keskustelua …
    Suomen (virkamies-)eliitillä on ongelma kun sosiaalinen media mahdollistaa keskustelun asioista joista keskustelua ei haluta vaan holhousta. Arvovaltahan siinä menee kun ei voi ylhäältä käsin ohjata keskustelua ja käyttäytymistä ja monopolien asemaa jne. niin kuin on ”aina ollut tapana”. Linjausten puute ja näköalattomuus hallituksessakin ajaa keskustelun ”lillukanvarsiin” ja ”twiitteihin”. Mikä puolueista uskaltaisi ottaa liberalismin oikeasti ohjelmaansa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s