#satasyytäollaonnellinen #65 #Fasnacht

Eilen oli karnevaaliajan huipennus: lasten pukujuhlat. Käsittämättömän paljon vaivaa oli juhlien eteen nähty. Eivätkä ne edes maksaneet mitään. Lapsille puvutkin oli ennestään jo olemassa. Paitsi Oliverille, jolle rakentelin pari tuntia pahvilaatikosta, ilmastointiteipistä ja foliosta StarWars-robotin asua (Oliver sanoi sitä ”Itsupitsuksi” vaikka oikea nimi taitaa olla R2D2).

Kun sitten päästiin karnevaaleihin, niin puku pysyi päällä viitisen minuuttia. Sen kanssa kun ei oikein voinut riehua…

Oma asuvalintani noudatteli pienimpämme linjaa. Hän kun halusi olla Dracula ja minun piti olla Draculan isä. Onnistuin keräämään aika paljon pelästyneitä ilmeitä lapsilta. Ensi kerralla ehkä perinteisempi pellepuku vain käyttöön 🙂

Parasta lasten mielestä oli konfettien heittely aikuisten päälle. Kerrankin sai sotkea oikein kunnolla! Lasten ilo tekee onnelliseksi.

WP_20140309_015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s