#satasyytäollaonnellinen #22 #hajuvesimummo

parfyymipullo

Tiedätkö sen valloittavan tuoksun, kun kauhot uima-altaassa satasen vetoja ja viereiselle radalle saapuu uimaan oikein kunnon lady. Sellainen, jolle ei suihku sovi, jotta kaksi päivää sitten kampaamolla aseteltu frisyyri ei häiriintyisi. Ja sellainen, joka on varmuuden varalle ruiskauttanut tuplachanelit, koska on lähdössä uimaan.

Minäkin tiedän. Viikkoja on keskiviikkoaamujani tuo sulotuoksu ihastuttanut. Joskus se aiheuttaa vähän päänsärkyä, mutta vain vähän.

Mutta ei enää tänä aamuna! Uimahallimme on auki aamuisin vain keskiviikkoisin ja jos haluaa uida rauhassa treenin, niin klo 6.05 tulisi olla altaassa. Melko tarkkaan kello 6.30 saapuu kylämme Hajuvesimummo levittäen tuoksunsa koko viisirataiseen altaaseen. Nyt on meno muuttunut jostain syystä ja tänään tuli mummo ”au naturel” -tuoksussa. Stressitekijä poistui ja olin onnellinen. Uin  ehkä kovempaakin kuin yleensä – onnesta soikeana kuin delfiini vapaudessa.

Tuoksuton uimari on paras uimari. Ehkä joku oli sen hänelle kertonut.

Perjantaikokki

Ps. FB-ystäväni tunnistivat myös miespuolisen hajuvesimummon. Se on valkosipulipappa. Sama harrastus, eri tuoksu.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s