#satasyytäollaonnellinen #21 #lasten suusta tulleet totuudet

20140121-200848.jpg

Olen kirjannut lasteni suusta tulleita tokaisuja jo useamman vuoden lastenisuusta.fi -blogiin. Tänään taas syntyi kaksi mainiota muistoa lasten riimittelystä ja totuuden paljastamisesta. Tänään jäin kiinni ihan rysän päältä lasten paljastaman totuuden ansiosta…

On käsittämätöntä, kuinka nopeasti tokaisut unohtuvat, ellei niitä välittömästi kirjaa ylös. Se on myös niiden paras puoli. Ne ilostuttavat aina niitä lukiessa. Monia muistoja tulee mieleen ja monta onnellista hetkeä voi palauttaa ajatuksiinsa.

Ehdottomasti syy olla onnellinen.

Perjantaikokki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s