#satasyytäollaonnellinen #18 #yön ihme

20140118-210520.jpg

Taas on takana päivä, josta on helppo löytää syitä olla onnellinen. Aamulla koimme yön ihmeen. Olimme menneet vaimoni kanssa kahdestaan nukkumaan, mutta heräillessä sängystä löytyi lisäksemme kolme pientä tuhisijaa. Yksi oli vaeltanut sänkyymme keskellä yötä ja kaksi muuta kömpi viekkuun auringon noustessa.

Päivä, joka alkaa näin, on siunattu onnistumaan! Ja niin se olikin.

Hyvä aamiainen, lapset autoon ja vuorille! Alamäkeä, hyvää ruokaa ja onnistumisen elämyksiä. Päälle maistuva illallinen ja nyt se yön ihme (viiden kasa) on siirtynyt sohvalle tuijottamaan Madagaskarin pingviinejä.

Silmäluomet lerpsuvat. Kuinkahan monta meitä on huomenna aamulla huoneessamme?

Perjantaikokki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s