Kahdeksan kärpästä yhdellä iskulla

Minulta udellaan usein, että miten aikani riittää viikoittain reseptin, kuvan ja näiden kaikkien jorinoiden tuottamiseen. Vastaan, että hyvinhän sitä ehtii – vaikka se ei koko totuus aina olekaan. Hyvin sitä ehtii, kun jatkaa iltaa yöllä.

Kaikki on todellisuudessa kuitenkin hyvästä tiimistä kiinni. Ilman loistavaa vaimoani, todellista keittiön tiedenaista, en ehtisikään. Me olemme hyvä tiimi. Viime aikoina olen useastikin saanut istuutua valmiiseen pöytään ja vain kuvata sekä kirjoittaa vaimon sanellessa reseptiä. Tarinoista saan kyllä vielä vastata täysin itse.

Hyvä tiimi meillä oli kasassa myös 1.9.2007, jolloin tuotimme vuorokaudessa materiaalin keittokirjaamme. Siinäkin iltaa jatkettiin yöllä – jopa aamullakin. Se aamu alkaa pikkuhiljaa päättyä ja kuten viime viikolla lupasin, on vihdoin aika julkaista kirja!

Antaa palaa!

Annoimme tosiaan palaa. Tuotimme vuorokaudessa materiaalit myös ”näin se tehtiin”-dokumenttia varten ja taltioinnista leikattiin kirjalle myös elokuvatyylinen ”traileri”, eli esittelyvideo. Tällä viikolla iltaa jatkettiin yöllä useammin kuin kerran ja kokkailut jäivät aika vähiin. Grilli vain kärysi ja makkarat paahtuivat takapihan nurmikon kanssa kilpaa. Ei siis syntynyt perjantaireseptikelpoista ruokaa esiteltäväksi.

Mutta ilman reseptiä en teitä jätä! Saatte nimittäin yhden sijaan kahdeksan. Löydätte ne osoitteesta

www.antaapalaa.fi

Mistä kirja sinulle?

Kirja on nyt sitten virallisesti julkaistu ja kaiken kansan ostettavissa, arvioitavissa ja toivottavasti nautittavissa. Siitä tuli aidosti hieno! Jos nyt omakehu haisee, niin haiskoon. Saa kai sitä olla omastaankin ylpeä, kun aidosti tykkää. Kirjan nettisivuilta löydät esimakua resepteistä. Loput reseptit ja tarinat ovat luettavissa vain kirjasta.

Kirjan voit tilata itsellesi Positiivarien nettipuodista. Linkin kirjan tuotesivulle löydät aivan tuosta alta. Kirjasta selviää muun muassa se, miten haukea kalastetaan purjeveneellä tai se, miten kolme isoa miestä ja kymmeniä kiloja raaka-aineita mahdutetaan yhteen kuplavolkkariin.

Väittäisin tätä oivaksi kesän lahjakirjaksi, jonka saatuaan eivät sukulaiset kehtaa kieltää jatkossakaan yllätysvierailuja kesämökilleen. Kokeile vaikka!

Kirjaostoksille Positiivarien puotiin

Lisäkiireitä perjantaikokin viikkoon

Keittokirjajulkaisun lisäksi pientä kiirettä on aiheuttanut huomenna lauantaina alkava Naantalin risteilykautemme. Heti aamusta on laiva lastattu Muumimaailmaan menijöillä ja saariston maisemista nauttivilla. Mikäli kuulut niihin onnekkaisiin, jotka lomailevat hyvän sään aikana, niin vinkkinä voin näitäkin risteilyjä ja Muumimaailmaa suositella!

Ensi viikkoon!

Perjantaikokki

Ps. jos kirjan ostat ja luet, niin laita ihmeessä palautetta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s