#satasyytäollaonnellinen #4 Pullantuoksuinen koti

20140104-172207.jpg

 

Meillä tuore pulla tuoksuu erittäin harvoin.

Niinpä tänään kun tulin lasten kanssa uimasta ja jo ulko-ovella tuoksuivat vaimon leipomat uunituoreet korvapuustit (resepti oli täältä), oli hetki mitä parhain. Tuoksu toi mieleen monta muistoa lapsuuden keittiöstä. Myös lasten reaktio oli varsin mainio: ”OOOOOOH MIKÄ TUOKSU!!!”

Olkoon se syy onneen #4.

Pitäisikö uudistaa säännöt?

Keksin tähän projektiini säännöksi, että joka päivä julkaisen yhden syyn onneen. Nyt jo on käynyt selväksi, että syitä voisi listata päivässä enemmänkin. Esimerkiksi tänään olin varsin tyytyväinen itseeni (ja ehkä tunsin hetken onnellisuuttakin), kun onnistuin tekemään hyviä kauppoja. Lapsille löysin pieneksikäyneiden laskettelusuksien tilalle netistä käytetyt erittäin edullisesti. Ja itseni löysin urheilukaupan alesta, josta ostin hyvillä aleprosenteilla uutta muotoonleikattua trikookangasta (olenhan MAMIL, eli Middle Aged – ainakin kohta – Man In Lycra). 20% alella mukaan lähtivät myös Icebug-talvijuoksukengät, joita kaipailin jo aiemmin.

No, toisaalta materia ei tuo onnea kuin hetkeksi. Muistan jonkun kiinalaisen sanonnan, jonka mukaan pullo tuo miehelle onnen illaksi, nainen viikoksi, mutta puutarhanhoito loppuelämäksi.

Pitäisikö alkaa puutarhuriksi? Ulkonakin on seitsemän astetta lämpöä… Jäätyisivät tiet jo, niin pääsisi niitä Icebugeja ulkoiluttamaan!

Perjantaikokki

4 kommenttia artikkeliin ”#satasyytäollaonnellinen #4 Pullantuoksuinen koti

  1. Ai, että näitä sun päivittäisiä onnenpyrskäyksiä jo odottaa! Meilläkin on tuollainen, jo tukevasti MAMIL 😀

  2. Mietin kanssa tota materian onnelliseksi tekemistä. Itseni sain kyllä onnelliseks just eilen kun alesta löysin alle satasella kaks takkia. Toppatakki 40€, tarpeeseen ja softsell-takki ulkoiluun ja Isoon tarpeeseen 🙂
    – ja ostokset tein edellisvuotisilla joululahjarahoilla anopilta 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s