Siunattu olkoon amerikkalainen kahvi – Onnea Suomi!

Kulunut kaksi viikkoa ovat olleet täynnä upeita uutisia Suomen taloudesta ja yrityskentästä. Mitä? Etkö ole kuullut?

Kuva

No, ensinnäkin Starbucks ilmoitti tuovansa Suomeen, ensimmäistä kertaa historiassa, punaisia pahvimukeja.

Tuo uutinen sai kuluttajat ilakoimaan valtoimenaan. Onnemme ei kuitenkaan lopu tähän, sillä seuraavaksi samainen ketju ilmoitti tuovansa kahvikokemuksen suomalaisille työpaikoille!

Kuulitko? Kahvia työpaikoille! Eikä pelkästään kahvia, vaan kokonaisen kulmakahvilakonseptin.

Joskus kauan sitten kokoonnuttiin kahviautomaatille. Nyt on syytä opetella uusi termistö, sillä valtamerten takaa sivistystä maahamme tuovan ketjun myötä jatkossa uusia ideoita ja iloa jaetaan Starbucks Corner Café” –konseptin mukaisissa Starbucks Corner Café-pisteissä. Lausuttaessa tulee muistaa myös ”Registered Trademark”.

Joku vanha jäärä saattaa kysäistä, että mitä uutta tässä muka on. Kahviautomaatti kuin kahviautomaatti. Mutta tuon vanhan jäärän on syytä mennä itseensä ja tarkastella Starbucks Corner Café –konseptia ihan uudessa valossa, sillä automaatin lisäksi konseptiin kuuluu Starbucksin 40 vuoden historiaa ja kahvinvalmistuskokemusta korostava  kuva ensimmäisestä Starbucks-kahvilasta Seattlen Pike Place Market –torilla.

HOW COOL IS THAT!

Ensimmäinen Starbucks

Oleellisesti kahvikokemusta Suomessa muuttava kuva.

Mikäli et vielä rynnännyt kulmahuoneeseen vaatimaan sinunkin toimistoosi Starbucks Corner Café –konseptia, niin ei hätää. Uskoasi voit vahvistaa ”Starbucks Calculator” (varmaankin myös Registered Trademark) –nimisellä laskurilla. Esimerkiksi meidän Turun konttorimme tuottaa tämän uuden konseptin myötä (suomensin alle, sillä Starbucks Calculator ei valitettavasti osaa suomenkielen sijamuotoja):

  • 438 uutta yhteistä hetkeä
  • 146 uutta ideaa ja
  • 15 tyytyväistä työntekijää

KuvaOnko sinulla varaa jäädä kehityksen junasta? Niin, junasta tulikin mieleeni, että meillä täällä Sveitsissä asiat ovat vieläkin paremmin. Starbucks on tullut myös juniin.

DAS IST ABER MEGA SCHÖN!

Kuva

Perjantaikokki

Yksi kommentti artikkeliin ”Siunattu olkoon amerikkalainen kahvi – Onnea Suomi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s