Penneä appelsiinin ja anjoviksen kera

20130215-043513.jpgSöin tätä ruokaa keskiviikkona hotellissamme Italiassa. Hauska yhdistelmä, joka toimii loistavasti alkuruokana.

AINEKSET

–       1 iso veriappelsiini
–       300 g pennepastaa
–       1 valkosipulinkynsi
–       5 anjoviksen fileetä
–       oliiviöljyä
–       merisuolaa ja mustapippuria myllystä
–       persiljaa pilkottuna

VALMISTUS

Kuori appelsiini veitsellä. Leikkaa hedelmäliha irti appelsiinin siivuista siten, että ”kalvoja” ei tule mukaan. Ota hedelmäliha ja mehu talteen.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ”al dente”.

Pilko anjovikset erittäin pieneksi. Pilko valkosipuli pieneksi. Paista valkosipulia hetki. Lisää anjovikset ja painele esim. puulusikalla anjovikset ”muussiksi”. Lisää hedelmäliha ja appelsiinimehu. Halutessasi voit lisätä pienen tilkan Cointreau-likööriä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa. Koristele persiljasilpulla. Tarjoa heti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s