Osanottoni Visa Nurmen poismenon johdosta

Turkulainen kulinaristi, herkkusuu ja mainosmies Visa Nurmi on poissa. Tarmokas yrittäjä ei juhli enää huomenna Yrittäjän Päivää. Esitän osanottoni julkisesti Visan ystäville ja sukulaisille. Sain kunnian tavata Visan useampaan otteeseen viimeisten muutaman vuoden aikana.

Hän toimi innoittajana myös omalle keittokirjaprojektilleni ja antoi myös vinkkejä sen toteuttamiseen. Viimeksi tapasin hänet Iltalehden makkaratestissä kesällä. Tällöin hän oli intoa täynnä suunnittelemassa ruokateeman yhdistämistä Turun kulttuuripääkaupunkivuoteen.

Suomen ruokakulttuuri menetti yhden merkittävimmistä hahmoistaan.

Osaaottaen Turussa 4.9.2009

Petri Hollmén
Perjantaikokki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s