#satasyytäollaonnellinen #54 #eienääcurlinkiikelkkailuutaipikaluisteluu

20140223-211140.jpg

THE kisat ovat ohi. Moni penkkiurheilija kokee nyt kuulemma tyhjyyden tunnetta ja se tunne jatkunee seuraavat neljä vuotta. Itse katsoin kisoista lähinnä curlinkia, kelkkailua ja pikaluistelua. Ai pidänkö niistä? En, mutta ainakin Sveitsissä nämä lajit täyttivät Olympialaisten saamasta ruutuajasta arvioni mukaan 99,7%

Tänään tuli kuulemma myös päättäjäiset. Missasin ne, kuten avajaisetkin ja jääkiekon finaalin. Ulkona oli +14 ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Olin maantiepyörälenkillä. Ihme kyllä, viikon hiihtoloman jälkeen kulki kovaa. 45km aikaan 1h 40 min ja nousua reitillä on vajaa tonni. Jos päättäjäiset haluaisin nähdä, niin eiköhän Youtubesta löydy jälkikäteen materiaalia. Tämän päivän aurinkoa ja raitista ilmaa en ruudun kautta saa. Tältä näytti minun reality sarjani samaan aikaan kun Kanada pesi Ruotsin.


Paavo Arhinmäki sanoi tänään Iltasanomissa, että kukaan työssäkäyvä ei voi urheilla kuten Alexander Stubb. Olen tismalleen samaa mieltä, jos käyttää aikansa penkkiurheiluun. Ja aamu-urheilukin on vaarallista, jos juhlii kuten Paavo.

Telkkarit kii, ylös, ulos ja lenkille!

Perjantaikokki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s