#satasyytäollaonnellinen #26 #whisky sour ja lukuhetki

Tänään olisi voinut listata myös pyörälenkin lumisessa metsässä tai sählytuokion pihalla lasten kanssa tai sunnuntain ylipäätään… Mutta Fatboy, whisky sour aperitiiviksi ja hyvä kirja on aika hyvä syy olla onnellinen.


Fiiliskuvaa aamupäivän lenkiltä

Kirjan sain kollegalta ja sen nimi on ”Näin saan ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa.” Kyseessä on jo 1930-luvulla ilmestynyt klassikko. Erittäin mielenkiintoinen. Oman blogiaiheensa arvoinen ehdottomasti. Ilmeisesti kollegan mielestä minulla on näissä asioissa vielä opittavaa 🙂 Eiköhän meillä kaikilla ole!

Maanantaita ilolla odottaen!

Perjantaikokki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s