#satasyytäollaonnellinen #98 #taidekauppiaatLapsilla on lomaa ja selkeästi intoa tehdä innostavia asioita. Pari päivää he maalasivat ja piirsivät erittäin ahkerasti. Tänään pyydett iin äidiltä vaihtorahaa ja perustettiin taidekauppa kotikatumme varteen. Idea ja toteutus 100% lasten.

Ensimmäinen asiakas oli naapurin vanha rouva, joka osti 5 frangin teoksen. Lopulta päädyin ostamaan koko tuotannon tukkuhinnoin ja lapset saavat käyttää rahat perjantaina, jolloin suuntaamme Europa Park-huvipuistoon.

Lapsissa on kyllä kykyä alalle, sillä esillepano oli hyvä ja töitä ei oltu ainakaan alihinnoiteltu. Isoimmat teokset maksoivat yli 40 frangia. Toisaalta niihin oli käytetty myös paljon aikaa ja vaivaa. Eikä ne maalitkaan ilmaisia ole..,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s