Selleri-tonnikala –salaatti

Yksinkertaisuudestaan huolimatta on tämä salaatti maukas. Mitä yksinkertaisempaa, sen suurempaan arvoon raaka-aineiden laatu nousee!

AINEKSET

–       2 prk laadukasta säilyketonnikalaa (esim. Calvo)
–       3 vartta varsiselleriä
–       10 kirsikkatomaattia
–       4 keitettyä kananmunaa
–       oliiviöljyä
–       merisuolaa ja mustapippuria myllystä
–       rapeakuorista leipää

VALMISTUS

Pilko sellerit ohuiksi tikuiksi ja tomaatit sekä kananmunat puoliksi. Levitä tarjoiluastialle. Valuta tonnikalat ja ripottele pinnalle. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s